Experience you can rely on
You are here: Firmaet / Om YASKAWA / Oversigt
 

Om os

Det, der driver os, er at give din virksomhed en holdbar konkurrencemæssig fordel. Det er vores engagement i hver enkelt kundes succes, kombineret med innovative, brugervenlige løsninger i høj kvalitet, der har gjort os til den europæiske leverandør og globale aktør, som vi i dag er.

alt

MOTOMAN, Yaskawa Electric Corporations robotdivision, er blandt verdens førende robotproducenter med mere end 300.000 robotter installeret på verdensplan.

Vi leverer det bredeste udvalg af robotter, inkl. applikationsdedikerede robotter til svejsning, palletering, håndtering, lakering og renrum såvel som nøglefærdige svejsesystemer med den højest mulige kvalitet.

Erfaring fra mere end et halvt århundredes nyskabelse og udvikling udgør grundlaget for vores verdensførende position inden for virksomhedssegmentet lysbuesvejsning og multirobotteknologi såvel som inden for servoteknologi.

Med fremragende, pålidelige produkter og løsninger er MOTOMAN dedikeret til konstant forbedring af produktivitet og produktkvalitet i forskellige industrier over hele verden.

MOTOMAN leverer robotløsninger til stort set alle industrier og applikationer, inkl. lysbuesvejsning, montage, maling, dispensering, skæring, materialehåndtering, emballering, palletering, afgratning, polering og punktsvejsning.

Med hvert produkt får du fordel af vores lange erfaring og know-how inden for industrien. Du kan stole på, at vi altid kan levere de bedste løsninger til selv dine mest udfordrende behov.