Experience you can rely on
You are here: Firmaet / Om YASKAWA / Vores historie
 

Vores historie

MOTOMAN begyndte sine europæiske forretningsgange i 1976 som producent og leverandør af svejseudrustning, primært til bilindustrien, og blev en del af Yaskawa Electric Corporation i midten af 1990'erne

Vi har skabt et omdømme på baggrund af kvalitet og pålidelighed inden for lysbuesvejsning, der med tiden er vokset til robotbaserede automatiseringsløsninger til næsten alle industrisegmenter og applikationsområder.

Vores historie er en historie om nyskabelse

MOTOMAN har stået i spidsen for robotudvikling fra begyndelsen. Eksempler på opfindelser fra MOTOMAN omfatter verdens første robotcontroller (MRC) med mulighed for synkroniseret kontrol af to robotter i 1994, optimerede robotter til lakering, palletering, lysebue- og punktsvejsning og controlleren NX100, der muliggjorde synkroniseret kontrol af fire robotter (samlet op til 36 akser) i 2004 samt den 7-aksede enkeltarmrobot, IA20 og den 13-aksede dobbeltarmrobot DA20 i 2006, der begge blev konstrueret med et revolutionerende robotarmskoncept, der resulterede i ekstraordinær bevægelsesfrihed.

I 2007 lancerede MOTOMAN SSA2000, som er verdens hurtigste robot til lysbuesvejsning. I 2008 introduceredes forbedrede, slanke versioner, den 7-aksede SIA20 og den 15-aksede SDA10, af enkelt- og dobbeltarmrobotterne.

Over en periode på 30 år har MOTOMAN etableret sig på det europæiske marked som en af de største robotvirksomheder. Det giver store virksomheder garanti, både hvad angår ressourcer og ekspertise, og det giver mindre virksomheder sikkerhed og adgang til en unik række produkter og tjenesteydelser. Som altid er alle kunder vigtige for os – store som små.