Improving your business by our know-how
You are here: Firmaet / Om YASKAWA / Vores tilgang
 

Vores tilgang

MOTOMAN leverer nøglefærdige robotsystemer af højeste kvalitet, så vi kan imødekomme kundespecifikke krav. Alle systemer konstrueres, designes og bygges af MOTOMAN, således at du kun har brug for én leverandør til dit robotprojekt.

MOTOMAN har de ressourcer og den ekspertise, der skal til for at håndtere dine udfordringer. Vi leverer innovative løsninger og tager fuldt ansvar for designet, konstruktionen, testningen og installationen af tilpassede robotsystemer. Vores mål er altid total kundetilfredsstillelse.

1. Rådgivning

Vores erfarne applikationsingeniører evaluerer og rådgiver omkring mulige løsninger og teknologier. Deres omfattende procesekspertise og viden om produkter fra MOTOMAN lader dem anvende MOTOMAN's superavancerede robotteknologi på innovative måder for at løse selv dine største automatiseringsudfordringer.

2. Udvikling

MOTOMAN's ingeniører er ansvarlige for design, opbygning og implementering af alle mekaniske funktioner, der har at gøre med systemet. Det omfatter den overordnede anlægsplan, pneumatik, gribere, procesudstyr og mekanisk sikkerhedsudstyr. Ingeniørerne anvender typisk designværktøjer som SolidWorks og CatiaV5, banebrydende simuleringsværktøjer som MotoSim EG samt offline-værktøjer såsom MotoVisual og ROBCAD til at udføre omfangsundersøgelser, kontrol af cyklustider og bekræftelse af layout før endelig godkendelse og opbygning.

3. Test/eksperimentering

MOTOMAN udfører en lang række tests og eksperimenter i tæt samarbejde med kunden. Områder, hvor vi kan udføre tests og eksperimenter omfatter følgende:
Introduktion af nye systemer og teknologi
Forundersøgelse
Analyse af cyklustider
Offline-simuleringer
Planlægning og test af skabeloner og værktøjer
Udvikling og design af tests og eksperimenter
Præsentation/demonstration af resultater
Støtte til kundeprojekter

4. Projektledelse

Der knyttes en projektleder til hvert enkelt projekt for at koordinere alle projektdetaljer og for at sikre, at ressourcer og krav afbalanceres, således at dine skema-, leverings- og budgetkrav overholdes. Skemalægning, designgennemgange, godkendelser, udvikling, køb m.v. koordineres alt sammen af projektlederen, indtil systemet er leveringsklart. MOTOMAN er kvalitetscertificeret iht. ISO 9001, hvilket sikrer, at proces- og arbejdsmetoder er på plads, så de højeste standarder inden for projektledelse imødekommes.

5. Overtagelse

Det komplette robotsystem samles, installeres og testes på kundens faciliteter. Alt arbejde udføres af MOTOMAN's kvalificerede serviceorganisation for at sikre, at systemet fungerer efter hensigten. Projektlederen fortsætter med at støtte op omkring projektet indtil SAT (Site Acceptance Test). Hvis du ønsker det, kan der afvikles FAT (Factory Acceptance Test) på MOTOMAN's faciliteter inden levering.

6. Undervisning og support

Gennem undervisning sikrer du dig, at de ansatte opnår fuld viden og ekspertise omkring det installerede system og dets teknologi. MOTOMAN tilbyder omfattende undervisnings- og kursusprogrammer på alt fra begynder- til ekspertniveau, således at du kan få mest muligt ud af dine robotter fra MOTOMAN.

MOTOMAN er dedikeret til deres kunder og disses succes og tilbyder adskillige servicealternativer til din robotinstallation. Vores omfattende servicepersonale står altid klar til at levere service, problemløsning på stedet, reservedele, forebyggende vedligeholdelse og reparationer.