Improving your business by our know-how
You are here: Partnere / Oversigt
 

Systemintegratorer

Systemintegratorer er meget vigtige partnere for os. Når vi samarbejder med dig som systemintegrator, fokuserer vi på at levere innovative produkter, vidensoverførsel og know-how om applikationer, så vi kan inspirere dig til at samarbejde med os om at skabe de bedste løsninger for kunden.

MOTOMAN leverer naturligvis robotter, men vi tilbyder også omfattende undervisning, support og service til systemintegratorer og slutbrugere. At samarbejde med MOTOMAN betyder, at du bliver i stand til at tilbyde dine kunder det allernyeste inden for robotteknologi, samt at dine kunder vil kunne få fordel af vores intensive udvikling og nyskabelser. Vi tilbyder systemintegratorer en dedikeret salgschef samt adgang til vores tekniske support.

Som systemintegrator er du uden tvivl opmærksom på dine kunders forretninger og krav, men vi kan tilbyde dig know-how om applikationer i forbindelse med implementering af robotbaserede automatiseringssystemer i det omfang, du ønsker. Vi tilbyder case studies, undervisning og support, der indikerer, hvordan MOTOMAN's produkter kan integreres i højt produktive og profitable automatiseringssystemer for kunden.

Vi vil motivere dig som systemintegrator: Du kommer til at samarbejde med MOTOMAN, du får fuld adgang til vores viden og know-how om applikationer samt fuld support fra vores eksperter. Desuden kan du også regne med fuld support i løbet af dine salgsprocedurer, på udstillinger og ved kundepræsentationer. Vi tror på, at vores forhold til dig som systemintegrator er en nøgle til din kundes fulde tilfredshed.